32. Mladifest - Međugorjei Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál

A Međugorjei Nemzetközi Ifjúsági Fesztivált – a Mladifestet – 2021. augusztus 1 és 6-a között tartják meg, amelynek témája: „Mi jót kell tennem?” (Mt 19,16)

A találkozóra zarándoklatot szervezünk. Indulás július 31-én este, hazaérkezés augusztus 7-én délelőtt.

Védettségi igazolvány vagy teszteltetés minden résztvevőnek szükséges!

Várható kedvezményes útiköltség a fiataloknak 20.000 Ft + 100 Euro szállás- és étkezési költség, amit mindenki a helyszínén fizet.

Jelentkezni 2021. július 18-ig Kemenes Gábor atyánál személyesen vagy a 1393 Budapest, Pf. 317. címre feladott 5.000 Ft előleg befizetésével lehet.
Az utalványon olvashatóan szerepeljen a jelentkező neve és lakcíme, a Közleményben pedig e-mail címe, telefonszáma, útiokmányának száma, születési dátuma és az, hogy ha lehet, akkor kivel szeretne egy buszon utazni.

A csoportos utasbiztosítás is igényelhető. Egy csekken több előleg is befizethető. Ez a lelkigyakorlat fiataloknak szól, ezért a részvétel felső korhatára 30 év. A 30 éven felüli jelentkezők számára is próbálunk helyet biztosítani, az útiköltség számukra nem kedvezményes, ők 25.000 Ft-ot fizetnek.

Kérünk minden érdeklődőt, hogy a zarándoklatra időben és megfontoltan jelentkezzen. A szállás- és buszfoglalás miatt nagyon fontos a határidő pontos betartása! Szeretettel kérjük, hogy aki teheti, támogassa azokat a fiatalokat, akik anyagi okok miatt egyébként nem tudnának részt venni a találkozón. Az adományozók a Közlemény rovatban jelezzék, hogy erre a célre szánják a küldött pénzt. Bármilyen csekély összegű adományt hálásan köszönünk!

Bízunk abban, hogy idén a Mladifestet a megszokott körülmények között tarthatjuk meg, ezért 2021. augusztus 1. és 6. között szeretettel várunk benneteket!

Gábor atya