Adyliget, Nagykovácsi Plébánia Hirdetése 2021.január 3.

Minden kedves Testvérünknek kegyelmekben gazdag, boldog új évet kívánunk!
Legyünk áldás egymás számára!

Hétfőn az esti 7 órai szentmisében emlékezünk meg Gyuri bácsi, egykori plébánosunk halálának 21. évfordulójáról.

Folytatódik hétfőnként a lelkigyakorlat, melybe este ½ 9-kor online lehet bekapcsolódni a Plébánia facebook oldalán.

Január 6. Vízkereszt ünnepe. Kötelező ünnep, mellyel az egyház szeretné még inkább felhívni a figyelmünket, hogy Krisztus MINDENKIT hív!
Szentmisék Nagykovácsiban: ¾ 6, 10, 19 óra; Adyligeten: 9, 18 óra

Vízkereszt napján vizet szentelünk, s megkezdődik a lakásszentelés. Gábor atya, kérésre, szívesen meglátogatja a családokat, hogy együtt imádkozva kérjünk áldást otthonainkra.

Január 7-én csütörtökön este ½ 9-től Anyák imája lesz online. Az érdeklődők a linket megtalálhatják majd a nagykovacsiplebania.hu oldalon vagy a Plébánia facebook oldalán.

Szombaton délelőtt 8-12 óráig gyónási lehetőség lesz a plébánia felső hittantermében.

Következő vasárnap lesz Urunk megkeresztelkedésének ünnepe, mellyel befejeződik a karácsonyi ünnepkör, és hétfőtől a farsangi időszak kezdődik, mely hamvazószerdáig (február 17-ig) tart.

Köszönjük minden adakozó testvérünknek tavalyi adományát, a Karitász idén is minden hónap első vasárnapján gyűjt pénzbeli adományokat.

A Magyar Katolikus Egyház örömmel készül a 2020-as Eucharisztikus világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli szentmisét követően) este ½ 8 óráig Szentségimádás van a templom oldalkápolnájában, és pénteken 13-19 óráig Adyligeten. Közelünkben több helyszínen is van rendszeres Szentségimádás: http://szentsegimadas.com/