Adyliget, Nagykovácsi Plébánia Hirdetése 2021.május 2.

Ferenc pápa arra buzdítja a híveket, a családokat és a közösségeket, hogy a Szűzanyának szentelt hónapban, egész májusban imádkozzuk együtt a rózsafüzért a Covid–19-járvány megszűnéséért.Ehhez kapcsolódva minden reggeli szentmise után elimádkozzuk a Rózsafüzért templomunkban. Az imamaraton menetrendje, az állomások napok szerinti lebontása ITT található.
Május 13-án, a Szűzanya első fatimai megjelenésének évfordulóján Máriaremetére délután 3 órára hív Gábor atya mindenkit, hogy a szabadtéri oltárnál közösen kérjük Mária közbenjárásával az Urat a járvány megszűnéséért.
Május 15-én lesz a Budapest körüli Élő Rózsafüzér Zarándoklat Budapestért, hazánkért és az egész világért.

Imára hívjuk a szülőket családjaikért: Apák imája szerdán este 8 órától, Anyák imája csütörtökön este fél 9-től lesz a templomban.

A vasárnapi fél 12-es szentmisében emlékeztünk meg a 75 évvel ezelőtti kitelepítésről. Szerdán este 6 órakor zarándoklat indul a templom elől a solymári vasútállomásra, és ott szentmisében imádkozunk a kitelepítettekért, családjaikért.

A héten első péntek lesz, így este 9 órától Szentségimádás lesz a templomban. Aki gyónni szeretne, megteheti pénteken délután 4-6 óráig.

Egy évvel elhalasztották, de a Magyar Katolikus Egyház továbbra is örömmel készül az Eucharisztikus Világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli szentmisét követően) este 9 óráig folytatódik a Szentségimádás a templomban, és pénteken 13-19 óráig Adyligeten.