Hirdetések 2018 április 8.

  • Ma Húsvét 2. vasárnapja van, II. János Pál pápa ezt a napot az Isteni Irgalmasság napjának nevezte ki.
  • Hétfőn ünnepli az Egyház Gyümölcsoltó Boldogasszonyt. Ez az ünnep március 25-ére esik, de idén aznap volt Virágvasárnap, így most emlékezünk meg róla. Aki teheti, misével ünnepeljen: Nagykovácsiban reggel és este 7 órakor, Adyligeten este 6 órakor lesz szentmise.
  • Szombaton szeretettel hívjuk a házaspárokat, hogy idén második alkalommal ünnepeljük együtt házasságunkat és töltsük együtt az estét!
    19 órától szentmisén vehetünk részt, áldást kérve a házasságunkra, majd 20 órától egy vidám együttlét keretében hallhatunk a Házasság hetében indított Szerelmi 7próba játék tapasztalatairól, kisorsoljuk a díjakat és beszélgetünk a szeretetnyelvekről.
  • A ruhagyűjtés befejeződött. A ruhák választása a nagykovácsi lakosok számára április 13-án (pénteken) 13-18 óra között, és április 14-én (szombaton) 9-12 között lesz. Április 16-án (hétfőn) és április 17-én (kedden) mindenkit szeretettel várunk.
  • A Magyar Katolikus Egyház örömmel készül a 2020-as Eucharisztikus világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli Szentmisét követően) este 9 óráig Szentségimádás van a templom oldalkápolnájában. Közelünkben több helyszínen is van rendszeres Szentségimádás: http://szentsegimadas.com/

  • Aki bankon keresztül szeretne egyházi hozzájárulást fizetni vagy adományt juttatni a Plébániának, az a következő bankszámlára utalhatja:

Nagykovácsi RK Plébánia
Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet
65700086-10115442