Hirdetések 2019 augusztus 25.

  • Jövő vasárnap már szeptember 1. Kezdődik a tanév. Ezért szeretettel várunk mindenkit a 10 órakor kezdődő szentmisére, melyben segítségül hívjuk a Szentlelket, hogy segítse tanulásunkat, munkálkodásunkat.
  • Augusztus utolsó napján, szombaton lesz a Szeretetláng Fesztivál Máriaremetén. ) órától késő délutánig lesznek programok, a szentmise 10:30-kor kezdődik. A részletes program az alábbi honlapon olvasható: http://szeretetlang.hu/?old=program&parent=0
  • Zarándoklatot szervezünk Međugorjéba október 18. és 23. között. Jelentkezni szeptember 10-ig lehet a plébánián Kemenes Gábor atyánál 5000 Ft előleg befizetésével.
  • A Magyar Katolikus Egyház örömmel készül a 2020-as Eucharisztikus világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli Szentmisét követően) este 9 óráig Szentségimádás van a templom oldalkápolnájában. Közelünkben több helyszínen is van rendszeres Szentségimádáshttp://szentsegimadas.com/

  • Aki bankon keresztül szeretne egyházi hozzájárulást fizetni vagy adományt juttatni a Plébániának, az a következő bankszámlára utalhatja:

Nagykovácsi RK Plébánia
Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet
65700086-10115442