Hirdetések 2020 április 12.

 • Feltámadt Krisztus, alleluja!
 • Jöjj, Jézus, félelmeimbe, és mond nekem is: Bátorság! ... Mi, reményt kereső zarándokok, ma beléd kapaszkodunk, feltámadt Jézus! Hátat fordítottunk a halálnak, és megnyitjuk szívünket előtted, aki az élet vagy.”(Ferenc pápa, 2020. április 12. Húsvétvasárnap)
 • Örömmel és szerettel: Pilinszky János: Harmadnapon
 • A koronavírus-járványra való tekintettel hazánkban is veszélyhelyzet lépett érvénybe. A templomi szentmiséket Gábor atya továbbra is megtartja, s arra kéri a híveket, kapcsolódjanak be a 89MHz-en vagy a Nagykovácsi Plébánia facebook oldalán lévő élő közvetítésbe! Aki a lelki áldozáson túl szeretné valóban is magához venni az Úr Jézus testét, megteheti a liturgiák végeztével a templomkertben. A miserend a honlapon megtekinthető.
 • Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor kezdődik Nagykovácsiban a szentmise, Adyligeten reggel 9 órakor.
 • A héten három napban medjugorje-i zarándoklatra hívjuk a testvéreket. Szerdán, csütörtökön és pénteken reggel 8 órakor tart atya szentmisét, majd a délelőtt folyamán egyéb lelki programja hív, este pedig a youtube segítségével bekapcsolódhatunk a Medjugorje-ban történtekbe: 5 órától a rózsfüzérbe, 6 órától pedig a szentmisébe és az azt követő programokba (magyar fordítással). A youtube csatorna pontos elérhetősége: https://www.youtube.com/channel/UCrOK5mcyGnmBqZ0a6-hgaDQ/live
 • A Magyar Katolikus Egyház örömmel készül a 2020-as Eucharisztikus világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 7 órától (a reggeli szentmisét követően) este 9 óráig folytatódik a Szentségimádás a templomban, és pénteken 12-19 óráig Adyligeten. Közelünkben több helyszínen is van rendszeres Szentségimádás: http://szentsegimadas.com/
 • Megkezdődött a NEK regisztráció. Jelentkezni a www.iec2020.hu honlapon, vagy a templomban kihelyezett regisztrációs lapon lehet. Kérjük a testvéreket, hogy jelöljék meg, a Nagykovácsi Plébánia tagjai, csoportazonosítónk: IEC-3GR7.
  A regisztrációhoz segítséget találnak a nagykovacsiplebania.hu honlapon is.

 • Aki bankon keresztül szeretne egyházi hozzájárulást fizetni vagy adományt juttatni a Plébániának, az a következő bankszámlára utalhatja:

Nagykovácsi RK Plébánia
Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet
65700086-10115442