Hirdetések 2020 április 26.

 • Feltámadt Krisztus, alleluja!
 • Én vagyok az út” (Jn 14,6). „A mennybe vezető út Jézus: legyen élő kapcsolatunk vele, utánozzuk a szeretetben és kövessük lépteit!” (Ferenc pápa, 2020. május 10.)
 • A koronavírus-járványra való tekintettel hazánkban is veszélyhelyzet lépett érvénybe. A templomi szentmiséket Gábor atya továbbra is megtartja, s arra kéri a híveket, kapcsolódjanak be a 89MHz-en vagy a Nagykovácsi Plébánia facebook oldalán lévő élő közvetítésbe! Aki a lelki áldozáson túl szeretné valóban is magához venni az Úr Jézus testét, megteheti a liturgiák végeztével a templomkertben. A miserend a honlapon megtekinthető.
 • Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli mise után rózsafüzérrel és a lorettói litániával köszöntjük őt. Vasárnap az esti mise előtt fél 7-től imádkozunk.
 • Pünkösdre készülünk, s hogy nyitott szívvel fogadjuk a Szentlelket, szeretettel hív Gábor atya minket egy megújulásra: a következő hetekben keddenként este 8 órától tanít minket hasonlóan a Szentlélek szemináriumhoz. Az előadás a plébánia facebook oldalán követhető.
 • Szerdán lesz a Szűzanya fatimai jelenésének 103. évfordulója. Ez alkalomból este 7 órakor szentmise, azt követően szentségimádás és tanítás lesz. A plébánia facebook oldalán követhető.
 • Aki gyónni szeretne, megteheti pénteken délután 3-6 óráig a templomkertben a járványügyi előírásokat betartva.
  Gábor atya szívesen meglátogatja és megáldoztatja azokat, akik ezt kérik. Jelentkezni a plébánia vagy Gábor atya telefonszámán lehet.
 • Szombaton lesz Nepomuki Szent János emléknapja. Gondoljunk hálával és imával templomunk építőire, az akkori plébánosra, Ferenc atyára!
 • A Szűzanya április 25-i medjugorjei üzenetét olvashatjuk az alábbi elérhetőségen:
  http://medjugorje-bekekiralynoje.hu/hu/uzenetek/2020-aprilis-25-marija-a...
  Esténként a youtube segítségével bekapcsolódhatunk a Medjugorje-ban történtekbe:
  5 órától a rózsafüzérbe, 6 órától pedig a szentmisébe és az azt követő programokba (magyar fordítással). A youtube csatorna pontos elérhetősége: https://www.youtube.com/channel/UCrOK5mcyGnmBqZ0a6-hgaDQ/live
 • Egy évvel elhalasztották, de a Magyar Katolikus Egyház továbbra örömmel készül az Eucharisztikus világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 7 órától (a reggeli szentmisét követően) este 9 óráig folytatódik a Szentségimádás a templomban, és pénteken 12-19 óráig Adyligeten. Közelünkben több helyszínen is van rendszeres Szentségimádás: http://szentsegimadas.com/

 • Aki bankon keresztül szeretne egyházi hozzájárulást fizetni vagy adományt juttatni a Plébániának, az a következő bankszámlára utalhatja:

Nagykovácsi RK Plébánia
Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet
65700086-10115442