Hirdetések 2020. október 1.

Holnap, október 2-án első péntek lesz. Ehhez kapcsolódóan délután 3 órától gyónási lehetőség a templomkertben, este 9 órától Szentségimádás templomunk oldalkápolnájában.

Bár az elsőáldozói hittan már elkezdődött, Gábor atya még szeretettel várja a további csatlakozókat is hétfőn 17 órától vagy kedden 16 órától a hittanteremben.

Decemberben lesz plébániánkon a bérmálkozás. Aki szeretné felvenni ezt a szentséget, vasárnapig (okt.4.) jelentkezzen Gábor atyánál!

Október 3-án szombaton újra virtuális közösségbe, online Nagymarosra hívunk. A programot a találkozó YouTube-csatornáján követhetitek majd.

2020. október 3-án szombaton a Szervdonációs nap alkalmából a központi ünnepséghez kapcsolódva, az Ismeretlen Donorok emlékére rendezett fáklyás sétára itt Nagykovácsiban. Gyülekező 18 órától a Nagykovácsi Faluházban, a séta a köszöntő után kb. 19 órakor indul a Kossuth Lajos utcai Mária szoborhoz.

Vasárnap a szentmisék keretében terményáldás lesz. Akinek van saját kertjében termett kincse, Gábor atya áldását kérheti rá.

A Kossuth Rádió szeptember 20-i Nagyítás című műsorában olyan magyar érintettek mesélnek, akik a Cenacolo Közösség segítségével szabadultak meg káros szenvedélyeiktől. Az adás itt hallgatható meg.

Szt. Mónika imakör október 8-án este fél 9-től lesz a templom oldalkápolnájában. Kinyitjuk az ajtót, látjuk az Oltáriszentséget is! Szeretettel várunk minden édesanyát!