Húsvéti zarándoklat Medjugorjéba

Kemenes Gábor atya zarándokutat szervez Međugorjéba április 18-án, hétfő esti indulással és szombat délelőtti hazaérkezéssel.

Várható költségek20.000 Ft útiköltség, + étkezési- és szállás-költség, mely előre láthatóan 65 Euro.

Jelentkezni: Kemenes Gábor, 1393 Budapest, Pf. 317. címen, 5000.- Ft előleg befizetésével lehet március 15-ig történő beérkezéssel.
Ezután már csak a buszok megteltéig fogadunk el jelentkezést.

Utazni érvényes személyigazolvánnyal vagy útlevéllel lehet. A postautalványra kérjük olvashatóan ráírni a nevet, lakcímet, a "közlemény" helyén az útlevél vagy az igazolvány számát és a telefonszámot, ha van e-mail címet is.
Nagy segítséget jelent, ha előre jelzik azt is, hogy kivel szeretnének egy autóbuszon utazni. Egy csekken több jelentkező előlegét is fel lehet adni a postaköltségek csökkentések érdekében, ebben az esetben célszerű levélben közölni a fent említett adatokat.

A szállás- és buszfoglalás miatt kérjük a határidő pontos betartását! Aki igényli, annak csoportos utasbiztosítást tudunk kötni, melynek várható költsége 2000-2500 Ft/fő. A jelentkezők számától függ, hogy mekkora kedvezményt kapunk. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy kívánják-e igénybe venni a biztosítást vagy sem, melyhez a születési adatok megadására is szükségünk van.  


2021. június 11-től külföldiek akkor léphetnek be Bosznia-Hercegovinába, amennyiben az alábbi 4 feltétel egyikének megfelelnek: 

  • a határt átlépni kívánó személy európai országok esetén 48, más államokból jövő 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet,
  • antigén gyorstesztet mutat be a SARS-CoV-2 vírusra; 
  • bizonyítani tudja, hogy COVID-19 ellen be van oltva és a második (vagy egydózisú oltóanyag esetén az egyetlen) oltást követően eltelt 14 nap; 
    Megjegyzés: bár a vonatkozó szabályozás szövege nem említi, információink szerint belépéskor ellenőrizhetik, hogy a második oltást követően 9 hónapon belül történne-e a beutazás. 
  • orvosi igazolása van arról, hogy az elmúlt 14-180 napos időszakban átesett és kigyógyult a vírusfertőzésből. (Korábbi pozitív teszteredmény bemutatása ennek igazolására NEM elegendő!)