Ifjúsági találkozó Međugorjéban

Zarándokutat szervezünk a július 31-augusztus 6 között megrendezésre kerülő 28. Nemzetközi Ifjúsági Találkozóra

Drága gyermekek!

Ma is veletek vagyok, hogy az üdvösség felé vezethesselek benneteket. Békétlen a lelketek, mert a lélek gyenge és fáradt a földi dolgoktól. Gyermekeim, imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy Ő átalakítson és betöltsön benneteket a hit és a remény erejével, hogy erősek legyetek a rossz elleni harcban. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Fiamnál, Jézusnál.

Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

 Međugorje, 2015. áprislis 25.

A Szentlélek csendben tud hozzátok szólni, és engedjétek meg neki, hogy megtérítsen és megváltoztasson – 2006. június 25-i üzenet.

A Szűzanya egyik üzenetében ezeket mondta:

Drága Gyermekeim, ma a szeretetre hívlak meg benneteket. Isten szeretetével szeressétek egymást. A Feltámadt Jézus legyen veletek, és ti legyetek az ő tanúi!” (2005. március 25.)

Indulás július 31-én este, hazaérkezés augusztus 7-én délelőtt. A zarándoklat úti-költsége várhatóan 15.000,- Ft (mivel reméljük, hogy az idén is sikerül támogatást kapnunk) + 100 Euro szállásköltség, amit mindenki a helyszínén fizet. Ez a találkozó (lelkigyakorlat) fiataloknak szól, ezért az ő jelentkezésüket várjuk: felső korhatár 30 év (e korhatárnál idősebb kísérők teljes összeget 17.000.-Ft-ot fizetnek, + a szállásköltség, 100 Euro).

Jelentkezni lehet június 20-ig bezárólag 4000.- Ft előleg befizetésével: Kemenes Gábor,1393 Budapest, Pf. 317. címen lehet. A pénzes-utalványon kérjük olvashatóan feltüntetni nevet és a lakcímet, a „Közlemény” helyén a telefonszámot, (e-mail címet,) az útlevél vagy személyi igazolvány számát, a születés idejét és helyét, és hogy kivel szeretnének egy buszon utazni, ha erre lehetőség adódik. (Egy csekken több jelentkező előlege is feladható.)

Szeretettel kérünk minden érdeklődőt, hogy jelentkezési szándékát időben, megfontoltan tegye meg. (A szállás és buszfoglalás miatt nagyon fontos a határidő pontos betartása! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk, és a későn jelentkezőket csak várakozó listára tudjuk előjegyezni.)

Gospa Majka Moja Krajlice Mira

(A Boldogasszony a Béke Királynője, az én Édesanyám)