Nagykovácsi Plébánia Hirdetése 2023.01.30.

"Drága gyermekek! Imádkozzatok velem a békéért, mert a sátán háborút és gyűlöletet akar a szívekben és a népek között. Ezért imádkozzatok, és áldozzátok fel napjaitokat, böjttel és bűnbánattal, hogy Isten békét adjon nektek. A jövő útkereszteződéshez ért, mert a modern ember nem vágyik Istenre. Ezért az emberiség a pusztulás felé tart. Kicsi gyermekeim, ti vagytok az én reményem. Imádkozzatok velem, hogy megvalósulhasson az, amit Fatimában és itt elkezdtem. Imádkozzatok és környezetetekben tegyetek tanúságot a békéről és legyetek a béke emberei. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."
2023.január 25, Medjugorje, Marija Pavlovic-Lunetti látnok

Csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz.Ez a Szeretetláng Mozgalom ünnepe, a Szeretetláng átadásának napja. Templomunkban 17 órától Rózsafüzért imádkozunk, 18 órától gitáros szentmise, 19 órától pedig dicsőítő szentségimádás lesz.

Pénteken első péntek, és Szent Balázs püspök ünnepe lesz. 16 órától gyóntatás a plébánián, este 21 órától szentségimádás lesz. Balázs-áldást ezen a napon és a vasárnapi szentmiséken lehet kérni.

Szombaton, február 4-én a Bazilikában az esti szentmisét követően 19 órától  együtt imádkozunk Magyarország békéjéért.

Vízkereszt napján vizet szentelünk, s megkezdődik a lakásszentelés. Gábor atya, kérésre, szívesen meglátogatja a családokat, hogy együtt imádkozva kérjünk áldást otthonainkra.

Február 11-én szombaton házaspáros este lesz. Este 7 órától szentmisével ünnepelünk, majd szeretettel várjuk a házaspárokat egy kötetlen beszélgetésre a plébániára.

Február 12-én délután 4 órától szeretettel várjuk idős testvéreinket szentmisére, a betegek szentségének felvételére és utána egy beszélgetős együttlétre a plébániára.

Február 18-án szombaton délután lesz egyházközségünk farsangja. Részletekkel később jelentkezünk.

Minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli Szentmisét követően) este 9 óráig Szentségimádás van a templomunkban, péntekenként 13-19 óráig pedig Adyligeten.