Nagykovácsi Plébánia Hirdetése 2023.02.05.

"...nem akarok másról tudni köztetek, csak Jézus Krisztusról, a megfeszítettről." (1Kor 2,1-5)
Imádkozzunk Gábor atyáért, hogy papi hivatásában Istennek tetsző módon tudjon kiteljesedni.

Február 9-én csütörtökön este fél 9-től lesz Anyák imája.

Február 11-én szombaton házaspáros este lesz. Este 7 órától szentmisével ünnepelünk, majd szeretettel várjuk a házaspárokat egy kötetlen beszélgetésre a plébániára.

Február 11-én a Lourdes-i jelenés 165.évfordulója lesz. Ez a nap a betegek világnapja. Ehhez kapcsolódva vasárnap, 12-én délután fél 4 órától szeretettel várjuk idős testvéreinket szentmisére, a betegek szentségének felvételére és utána egy beszélgetős együttlétre a plébániára. Hogy szívünket megfelelően készíthessük a szentségre, Gábor atya pénteken 3 órától gyóntat a plébánián, illetve aki kéri, otthonában is szívesen felkeresi.

Hazánkba látogat Jim Blount S. O. L. T.  exorcista atya (USA), és február 11-én szombaton 15 órától️ a Bazilikában különleges imaalkalom lesz a BÉKÉÉRT! Jim atya előadást tart, együtt imádkozunk a békéért és közbenjáró ima is lesz. 18 órától Mohos Gábor püspök atya szentmisét celebrál, Jim Blount atya prédikációjával.

Február 18-án szombaton délután lesz egyházközségünk farsangja. Délután 4 órától várjuk a családokat a plébánián.

Vízkereszt napján vizet szentelünk, s megkezdődik a lakásszentelés. Gábor atya, kérésre, szívesen meglátogatja a családokat, hogy együtt imádkozva kérjünk áldást otthonainkra.

Minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli Szentmisét követően) este 9 óráig Szentségimádás van a templomunkban, péntekenként 13-19 óráig pedig Adyligeten.