Őszi ruhagyűjtés

Kedves Testvérek!

Szeretettel hirdetem, hogy október 1., kedden kezdődik az őszi ruhagyűjtés. Nagy-nagy szeretettel fogadjuk és várjuk az adományokat, de csak és kizárólag a csatolt szórólapon feltüntetett időpontban. /Ide a levélbe is bemásoltam a gyűjtés időpontjait/ Nagy tisztelettel kérjük ennek betartását, ugyanis a Plébánia kert magántulajdon, és a rengeteg csak úgy otthagyott ruha nem csak csúfítja a kert kinézetét, de főleg Gábor Atyának okoz gondot. Ő viszi aztán fel a tetőtérbe, illetve a plébánia ajtaján sem tud kijönni, bemenni. Hogy fel lennénk mi is háborodva, ha a kertünkbe csak úgy bedobálnának csomagokat. Lássuk be, hogy a Plébániakert is ugyan ilyen magántulajdon. Ha valakinek nem felel meg egyik időpont sem, kérjen segítséget barátaitól, ismerőseitől a helyes időpontra szállítás érdekében.
 
Segítség Kérés!

Ahhoz, hogy flottul el tudjuk kezdeni a ruhák fogadását és válogatását be kell rendezni a tetőteret. Ehhez szeretnék erős kezű férfiakat hívni szeptember 30-án hétfőn 16.00-ra a plébánia tetőterébe. Ha vagyunk már négyen öten hatan akár fél-egy óra alatt végzünk.
 
Ruhaválogatásban Segítők!

október 2-án szerdán délelőtt már el is kezdjük a ruhák válogatását. Szeretettel várjuk a régi segítőket is, de hívjuk az újonnan bekapcsolódni kívánókat is. Megint két műszak lesz, egy délelőtti 9.00-12.00-ig és egy délutáni 13.00-16.00-ig. Természetesen rugalmasak vagyunk az időpontokat illetőleg, lehet 1-2 órára is becsatlakozni, minden segítség jól jön. Tehát nagyon várom a segítők email-es vagy telefonos jelentkezését, hogy tudjam melyik nap mennyi emberrel kalkulálhatok.
 
GYŰJTÉS
okt.1. (kedd) 17–19 ó
okt.2. (szerda) 17–19 ó
okt.3. (csütörtök) 17–19 ó
okt.4. (péntek) 17–19 ó
okt.5. (szombat) 9–12 ó

VÁLASZTÁS
okt.11. (péntek) 13 – 18 ó okt.12. (szombat) 9 – 12 ó
Ezen a két napon kizárólag nagyko-vácsi lakosokat várunk, lakcímiga-zoló kártyával! 10 év alatti gyerme-keket nem engedünk be a gyerme-kek biztonsága érdekében.
okt.14. (hétfő) 16–19 ó
okt.15. (kedd) 16–19 ó
Ezeken a napokon mindenkit szere-tettel várunk!

Remélem nem nyúlt túl hosszúra a levelem.
Hajrá Nagykovácsi, hajrá Egyházközség!
Szép napot
Somogyi Emese