Hirdetések 2019 február 24.

 • Ma Mátyás, a választott apostol ünnepe van.
  Isten minket is kiválasztott, hogy szeretetének tanúi legyünk!
 • Köszönjük a testvérek mai perselyadományait, mellyel az egyházi iskolákat támogatták!
 • Ferenc pápa jóváhagyta azt a határozatot, amely megállapítja, hogy Isten szolgája Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek, Magyarország prímása hősies fokban gyakorolta a keresztény erényeket.
  Ezentúl tehát hivatalosan is tiszteletreméltónak nevezhetjük őt. Fontos lépés ez a boldoggá avatás felé, hiszen most már az imameghallgatások és csodák felülvizsgálata kezdődik. Ennek pozitív eredménye megmutathatja, hogy Mindszenty bíboros személyére nemcsak úgy tekinthetünk, mint példaképünkre, hanem hathatós közbenjárásával támogatni is tud minket.
 • Csütörtökön este 9 órától Adyligeten imádkozunk Sziebert Gabiért és közösségünk betegeiért. Adjon Isten erőt nekik és családjaiknak, hogy hittel tudják megélni a nehéz napokat is!
 • A héten első péntek lesz.
  Szentgyónási lehetőség csütörtökön 17-18 óráig, valamint pénteken 16-17 óráig lesz.
 • Plébániánk farsangja március 2-án szombaton 16-22 óráig lesz. A jelmezes felvonulás 17 órakor kezdődik. A 4próba után bűvész szórakoztatja majd a közönséget. Szeretettel várunk mindenkit! Belépő családonként egy tálca sütemény.
 • Jövő vasárnap a szentmise után 30-féle vetőmagból választhatnak a kertészkedni vágyók. Éljünk a lehetőséggel, hogy saját kertünk terményeit fogyaszthassuk!
 • Köszönjük minden szervezőnek és résztvevőnek a múlt szombati Házasság heti rendezvényt. Igazán szép volt ennyien együtt ünnepelni Isten kegyelmét, hogy boldog házasságban élhetünk!
  Hirdetjük, hogy idén is elindult „Szerelmi 7próba” játékunk Randevú egy életen át mottóval. Április 22-ig a 7proba@nagykovacsiplabania.hu címen várjuk a házaspárok visszajelzését, hogy az ajánlott lehetőségekből legalább 7-et teljesítettek. További információ a honlapon olvasható… A következő Házaspáros este április 27-én lesz.
 • Január 6-án vizet szenteltünk, s megkezdődött a lakásszentelés. Gábor atya, kérésre, szívesen meglátogatja a családokat, hogy együtt imádkozva kérjünk áldást otthonainkra.
 • Zarándoklatot szervezünk Međugorjéba április 22. és 27. között. Várható költsége 18000 Ft útiköltség + 65 Euro szállásköltség. Jelentkezni február 28-ig lehet a plébánián, vagy Kemenes Gábor 1393 Budapest Pf 317. címen 5000 Ft előleg befizetésével.
 • A Magyar Katolikus Egyház örömmel készül a 2020-as Eucharisztikus világtalálkozóra. Állandó Szentségimádással szeretnénk készülni. Ennek jegyében minden csütörtökön reggel 8 órától (a reggeli Szentmisét követően) este 9 óráig Szentségimádás van a templom oldalkápolnájában. Közelünkben több helyszínen is van rendszeres Szentségimádáshttp://szentsegimadas.com/

 • Aki bankon keresztül szeretne egyházi hozzájárulást fizetni vagy adományt juttatni a Plébániának, az a következő bankszámlára utalhatja:

Nagykovácsi RK Plébánia
Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet
65700086-10115442